Beyoncé Shut Down Actress Flirt met Jay-Z – Tiffany Haddish deelt Beyoncé en Jay-Z Story

In een promo-interview voor TV One’s UNCENSORED, Girls Trip ster Tiffany Haddish haalt herinneringen op aan haar eerste ontmoeting met Beyoncé en herinnert zich de tijd dat Queen Bey een actrice betrapte die een fysieke opmars maakte naar JAY-Z. (Spoiler alert: het is niet goed afgelopen.)

Haddish’s eerste run-in met Beyoncé was op een JAY-Z concert afterparty in december. Verrassend genoeg was koningin Bey degene die de convo opende tijdens hun ontmoeting.

“Beyoncé loopt gewoon naar me toe, en ze zegt: ‘Hallo, ik ben Beyoncé,'” haddish geopenbaard op UNCENSORED. En, zoals verwacht, reageerde ze totaal in paniek. (Maar kun je haar de schuld geven? Het is Beyoncé.)

‘Ik weet wie je bent, meid – je bent zo getalenteerd,’ had Haddish zich herinnerd in een hoog geschreeuw. De twee bleven complimenten, korte finesses en een selfie van nieuwe vrienden (natuurlijk) uitwisselen voordat ze van elkaar gingen scheiden. Op dat moment werd haar verhaal interessant.

Bekijk dit bericht op Instagram

@beyonce vertelde me dat mijn pruik uitgleed … �� Maar echt zei ze dat ik plezier moest maken en dat deed ik! #SHEREADY #thelastblackunicorn #beyonce

Een bericht gedeeld door Tiffany Haddish (@tiffanyhaddish)

“Toen sprak ik een beetje tegen JAY-Z en er was een andere actrice die daar was, die ook met JAY-Z praatte,” legde Haddish uit. “Ze raakte de borst van JAY-Z aan en Beyoncé kwam naar boven lopen, zoals, ‘Bitchhh.'”

De komiek ging verder met ophelderen dat Beyoncé de andere vrouw eigenlijk geen “bitch” noemde (ze is tenslotte classy), maar Haddish gaf toe dat het duidelijk was door Bey’s felle houding en lichaamstaal dat ze geen het. ‘De manier waarop ze naar haar toe liep, was als:’ Haal je hand van de borst van mijn man ‘,’ had Haddish zich herinnerd.

En hoewel ze de identiteit van die actrice niet beschreef, zei Haddish dat de naam eerder of later naar buiten zou moeten komen. “Ik ga nog niets zeggen, maar het zal in deze straten zijn”, zei ze in het interview. “Je gaat het weten.”

Word wijs, overleef nooit Beyoncé. Heb je er niets van geleerd? Limonade?

Loading...