Angelina Jolie zal waarschijnlijk Meghan Markle en Prince Harry’s Royal Wedding bijwonen

Een recente aankomst op de luchthaven van Heathrow doet ons vermoeden dat er een grote bekendheid is op de gastenlijst van Meghan Markle en Prince Harry die we mogelijk hebben gemist. Angelina Jolie is onlangs geland op de luchthaven Heathrow in Londen – met haar kinderen Shiloh en Knox Jolie-Pitt en een koffer vol met Louis Vuitton-bagage.

beeld

Splash nieuws

beeld

Splash nieuws

De actrice, die afgelopen oktober de titel van eremoevrouw ontving van koningin Elizabeth II, heeft minder bekende connecties met de koninklijke familie, maar haar connecties zijn zeker een uitnodiging waard. Jolie’s mensenrechtenwerk sluit naadloos aan bij Meghan en Harry’s filantropische passies, mensenrechten en de wereldwijde instandhoudingsinspanningen van de koningin. Volgens TIJD, Jolie ontving de “Insignia van een eregader-groot kruis van de meest vooraanstaande Orde van St. Michael en St. George” voor haar werk in strijd tegen het gebruik van seksueel geweld als wapen tijdens oorlogsperioden. “

beeld

Getty Images

Schrijver Omid Scobie, die exclusief een report schreef voor BAZAAR.com, vertelt ons dat Jolie en de Koningin hun krachten hebben gebundeld in een van de meest ambitieuze projecten van Hare Majesteit, de Queen’s Commonwealth Canopy (QCC), gericht op het bouwen van een natuurbehoudsnetwerk over de hele wereld . Het gezamenlijke project was de reden voor de reizen van Jolie naar Namibië afgelopen zomer met haar kinderen, die te zien was in de documentaire The Queen’s Green Planet.

Het was toen Jolie samen met haar zes kinderen naar Namibië reisde dat ze gefotografeerd was voor haar Harper’s BAZAAR-hoes van november 2017, waarin ze haar gedachten over vrouwenrechten en onze wereldwijde verantwoordelijkheid voor natuurbehoud deelde. Niet zo verrassend, er zijn nog meer koninklijke connecties om op te merken; Harry en Meghan zijn van plan om op huwelijksreis te gaan in Namibië. De twee zullen naar Afrika vertrekken zodra ze hun koninklijke plichten als jonggehuwden hebben bijgewoond in de dagen na hun bruiloft.

beeld

Getty Images

En er zijn nog meer koninklijke connecties om op te merken: Angelina Jolie droeg een pak van Ralph & Russo, de ontwerpers die de voorkeur gaven aan het ontwerpen van de bruidsjurk van Meghan Markle, om de koningin te ontmoeten ter ere van haar. Bovendien Alexi Lubomirski, die Jolie fotografeerde voor BAZAAR van Harper terwijl zij in Namibië was voor haar werk aan het QCC, zal zij de officiële huwelijksfotograaf zijn bij de bruiloft van Harry en Meghan. Lubomirski fotografeerde eerder dit jaar ook de engagementfoto’s van het paar.

Jolie is sinds haar eerste bezoek in 2003 actief in de beschermingsinspanningen in Namibië en werd namens de koningin benaderd door de Namibische overheid om deel te nemen aan haar milieu-initiatief.

beeld

Alexi Lubomirski

Terwijl VIP-namen als Serena Williams en Priyanka Chopra consistent naar voren kwamen toen de uitnodigingen voor de koninklijke bruiloft werden verzonden, werd de naam van Jolie nooit genoemd. Gezien haar banden met de koningin, haar nieuwe titel als een dame en haar relatie met de goede doelen die Harry en Meghan hoog in het vaandel dragen, lijkt haar aankomst in Londen echter passend. We verwachten haar te zien (ziet er absoluut ongelooflijk uit) en mogelijk twee van haar zes kinderen in de banken en bij de recepties om deze zaterdag 19 mei te volgen..

Loading...