Wassila Hachchi dari hoe je een publiek imago managet

Harper’s Bazaars International Women’s Day Summit di samenwerking bertemu BrandedU staat voor de deur. Je leest er hier semuanya berakhir. Pronto pronto een kaartje bestellen kan bertemu een druk op onderstaande knop:

IK KOM NAAR HET EVENT

De line-up adalah om te smullen en vol van topvrouwen uit binnen- en buitenland. Wassila Hachchi adalah ook van de partij en prai je bertemu Sylvana Simons bij over hoe je een publiek imago superviseert. Iets waarvan beide vrouwen de afgelopen jaren onvrijwillig een stuk wijzer zijn geworden.

Lebih dari Wassila Hachchi

Op 17 Juni 2010 werd ze beëdigd als tutup van de Tweede Kamer. Zes jaar voorwaarts zwaaide ze de Tweede Kamer gedag om campagne te gaan voeren voor Hillary Clinton en dier gooi naar het Amerikaans presidentchap.

Dalam haar tijd di de Nederlandse politiek adalah gestat Wassila bertemu Dialog Digital, een online ruang yang aman voor oprechte conversaties atas maatschappelijke thema’s met als doel: sociale verandering. Sinds november 2017 mag Wassila zich Mindvalley Certified Trainer noemen.

Kom op 6 maart naar Bazaars Pertemuan Hari Wanita Internasional di samenwerking bertemu BrandedU en leer van Sylvana Simons hoe nou een gambar publik te managen.

De entreeprijs voor het acara bedraagt ​​€ 249, -. Wil je ook tutup langsung kerja keras van de Network Academy (zie hieronder voor meer info)? Dat kan voor een meerprijs van € 50, – (dalam plaats van € 119,79)!

Een kaartje kopen? Dat kan hier:

IK KOM NAAR HET EVENT

Ook meteen tutup worden en korting vangen? Dat kan hier:

IK KOM NAAR HET EVENT EN WORD LID

Me informatie vind je hier.

Loading...