Hoe de 10 grootste haarfouten van Brides Make voorkomen

Je hebt waarschijnlijk al maanden aan het verven, glazuren, maskeren en experimenteren met de lengte, maar te veel plannen voor je grote dag kan ervoor zorgen dat je haar een grote revalidatie nodig heeft. Hier maken vijf celebrity-haarstylisten over de grootste schoonheidsfoutjes bruiden die leiden naar hun bruiloft.

1. Last Minute Dye Jobs

Het wisselen of verfijnen van de kleur van je haar klinkt verleidelijk, maar het kan een nachtmerrie zijn als je maar een paar dagen weg bent van het lopen door het gangpad. Als je de kleur wilt veranderen of je wortels wilt retoucheren, overweeg dan om een ​​week eerder te kleuren. Justin Anderson, bekendheidshaarkleurist en creatief directeur van dpHue, adviseert: “Voor mijn vlezige blondines geef ik ze onze Cool Blonde Shampoo en Conditioner om gele tinten te neutraliseren en hun blondine op te fleuren. Voor mijn andere klanten, heb ik ze een Color Boosting Gloss en Diepe Conditioneringsbehandeling om het haar te voeden en de levendigheid te verbeteren. Gebruik de nacht voor het huwelijk een hydraterende haarmasker om het haar in conditie te brengen en toe te voegen – het zal de kans op krokant de volgende dag verminderen. ”

2. Je ochtendwassing

Hoewel het voor shampoo natuurlijk lijkt, heeft Julien Farel, celebrity-haarstylist en eigenaar van Julien Farel Restore Salon & Spa, verteld dat bruiden hun haar de dag tevoren hebben gewassen. “Het is altijd goed om je haar de dag voor de bruiloft te wassen met een herstellende haarbehandeling, het zal glans, volume en leven aan je haar geven.” Ik beveel Hydrate Restore voor de grote dag aan omdat het heel licht is en jouw kleur nog levendiger. “

beeld

Alyssa Greenberg

3. Rushing Your Glam Squad

Het hebben van bridezilla-momenten op je grote dag is onvermijdelijk, maar probeer de dingen rustig te houden als het gaat om je haarstylist en visagist. Geef jezelf voldoende tijd om elk mogelijk ongeluk aan te pakken [d.w.z. je houdt niet van je haar, de luchtvochtigheid die opkomt, emoties die mascara doen rennen, etc.]. Iedereen die met u werkt, moet de tijd krijgen om de best mogelijke klus te klaren, en het is minder stress voor u als iedereen in een kalm tempo werkt “, zegt Janet Zeitoun, oprichter van SOTAH Hair en celebrity-haarstylisten..

4. Last Minute karbonades

Kristin Ess, mede-oprichter van TheBeautyDepartment.com en een beroemdheidstheilist denkt dat de bovenste haarfout die bruiden maken, voor hun grote dag vers wordt uitgesneden. “Soms, wanneer de uiteinden vers zijn gesneden, blijft je haar niet hangen aan de stijl waarin het is geplaatst. Het is zacht en gezond, wat geweldig is, maar een beetje slijtage helpt de stijl vast te houden. laat hun haar 4-6 weken voor hun grote dag knippen. ”

beeld

Alyssa Greenberg

5. Missing Out on Hair Vitamins

Als je nog een paar maanden vrij bent en denkt dat haar een beetje overmatig kan werken, probeer dan dagelijks een vitamine met biotine te laten knappen. “Neem biotinevitaminen zodra u begint met het plannen van uw bruiloft”, zegt Whitney Olson, mede-eigenaar van RA_Bar Beauty. “Ze zullen enorm helpen en een gezonde haargroei stimuleren voor mensen die op zoek zijn naar glanzend haar op hun grote dag.”

6. Probeer iets nieuws

Je trouwdag is niet het moment om te experimenteren met een lengte, stijl of textuur die je nog nooit eerder hebt gedragen. De sleutel: probeer eruit te zien als de beste versie van jezelf. “Ik kijk graag naar oude foto’s van bruiden van oudsher wanneer en denkend …” deze look zou vandaag nog steeds werken, “zegt Ess.

beeld

Alyssa Greenberg

7. Het gaat niet altijd over haarlak

Als je wendingen, chignons of vlechten wilt proberen voor je algehele look, zorg dan dat je haarstylist de juiste producten gebruikt om de stijl te behouden en te ondersteunen. “Ik ben dol op onze haarcrème-therapie is een must bij het ontwerpen van vlechten, twist, franse rollen, of als je gewoon naar het perfecte gehydrateerde mooie haar verlangt, zonder fizz zonder een verzwaard effect, maar een beetje gaat een heel eind,” zegt Zeitoun.

8. Vergeten over glans

Dus je gebruikt al een wekelijks haarmasker – goed! Dit is het moment om de grote kanonnen uit te breken, te beginnen met haarglans. “Wanneer je naar je salon gaat, vraag je hen om een ​​heldere glans. Het duurt ongeveer 25 minuten en geeft je haar een glazige glans die er prachtig uit zal zien op foto’s”, adviseert Olson.

beeld

Alyssa Greenberg

9. aandringen op een bloem kroon

Het is een trend waar bruiden naar toe lijken te trekken, maar later spijt hebben. Bewaar het voor Coachella of je bruids douche. Want tenzij je van nature bohemien bent, doe het dan niet voor je grote dag. Zoals Ess het zegt: bloemkronen zijn een veelbetekenend teken dat je veel te veel hebt gekeken naar Pinterest.

10. Geen back-up hebben

Als u de hele dag geen haarstylist hebt geboekt, zorg er dan voor dat er een paar haarproducten in de buurt zijn voor een touch-up. Gooi een zakvormige haarspray, bobby-pinnen en een kam met fijne tanden in een buidel zodat je bruidsmeisje, bruidsmeisje of zusje bij de hand kan hebben.

Loading...