Alicia Vikander en Michael Fassbender gaan trouwen – Bruiloft van Michael Fassbender en Alicia Vikander

Michael Fassbender and Alicia Vikander

Getty

Volgens berichten in de tabloid zijn Alicia Vikander en Michael Fassbender klaar om volgende maand te trouwen. Het Hollywood-stel – beiden staan ​​bekend als fel privé over hun relatie – zullen de knoop doorboren in een prachtige ceremonie op Ibiza, volgens De zon.

“De details van het feest worden achter slot en grendel gehouden”, vertelde een bron aan de krant. “Er is ons verteld dat we op een bepaalde datum naar Ibiza moeten komen en dan worden verzameld en meegenomen naar het hotel. Hij spettert geweldig en het wordt het feest van het jaar.”

Vikander en Fassbender – waarvan ook wordt gezegd dat zij samenwonen – hebben geen commentaar op het nieuws gegeven en zullen dit waarschijnlijk niet doen. Van het echtpaar is bekend dat het fel wordt bewaakt over hun relatie, met Fassbender die uitlegt waarom Entertainment per week: “Ik ga niet praten over mijn privéleven met een totale vreemdeling, tenzij ik het gevoel heb dat ik het moet doen.” Waarom niet? “

Ze kwamen voor het eerst samen tijdens het filmen Het licht tussen de oceanen terug in 2014, dat vorig jaar in première ging op het filmfestival van Venetië. Sindsdien hebben ze vermeden om samen op de rode loper te lopen, maar werden ze bij verschillende gelegenheden gespot terwijl ze opzochten, ook tijdens een vakantie naar Ibiza eerder deze zomer.

Loading...