Adele bij het opvoeden van haar zoon Angelo: “Ik voed hem op om vrouwen te respecteren”

Adele geeft er meestal de voorkeur aan om haar gezinsleven te beschermen tegen de pers, maar de ster heeft zich opengesteld voor de waarden die ze bij haar jonge zoon Angelo aanzwengelt..

Spreken met OK! op een Grammy Awards persconferentie onthulde de ‘Hallo’ zanger: “Ik hief hem [Angelo] op om vrouwen te respecteren. Hij weet dat ik een krachtige kracht ben.

“Hij voelt het thuis, laat staan ​​wanneer hij met mij komt werken en hij komt sowieso overal met mij mee!”

De ster – die alle vijf de prijzen had gewonnen waarvoor ze was genomineerd tijdens de ceremonie – liet tijdens een dankwoord ook weten dat haar partner Simon Koneki nu haar “echtgenoot” was.

“Grammy’s, ik waardeer het, de Academie, ik hou van jou, mijn manager, mijn man en mijn zoon – jij bent de enige reden dat ik het doe,” zei ze terwijl ze een van haar Grammy’s op het podium vasthield.

Het paar verwelkomde Angelo, hun eerste kind samen, terug in 2013, en verloofde zich in oktober vorig jaar tijdens Adele’s wereldtournee.

Over het beroemde breken van haar Album Of The Year Grammy in twee stukken om te delen met Beyoncé, vervolgde Adele: “Ik ben natuurlijk erg dankbaar dat ik het heb gewonnen.

“Maar ik voelde de behoefte om dat te zeggen omdat ik van haar hou en ik voelde me alsof ze meer waardig was.”

Loading...