Surat Cinta Dari Frank Sinatra ke Judy Garland Adakah Untuk Lelong – Frank Sinatra dan Surat Cinta Judy Garland untuk Lelong

Cahaya baru telah ditumpahkan atas urusan Hollywood lama yang terkenal, berkat surat cinta yang baru muncul dari Judy Garland kepada Frank Sinatra.

Nota tulisan tangan, yang empat halaman panjang, dipercayai berasal dari urusan bintang dua dan bintang pada tahun 1950-an. Garland menghantar surat itu – yang akan ditawar untuk tawaran di RR Auction di Boston, Halaman Enam laporan kepada Sinatra di surat peribadinya selepas pertemuan rahasia di Hamptons, dan menandatangani “Judy.”

gambar
Di studio CBS semasa persembahan untuk rancangan radio Sinatra, 1944.
Getty Images

Sebahagian daripada surat itu membaca: “Kamu berkata hari ini bahawa kamu cuai, tetapi sayangku-itu sangat tidak penting berbanding dengan banyak kebahagiaan yang telah kamu berikan kepada saya. ! “

Hubungan romantis Sinatra dan Garland bermula pada tahun 1949, sementara dia masih berkahwin dengan Vincente Minnelli. Rumah lelongan mengatakan bahawa hubungan pasangan itu disambung semula pada tahun 1955 apabila dia dipisahkan dari suaminya yang ketiga, Sid Luft.

Lihat kembali pada saat-saat curi mereka bersama-sama:

gambar
Pada parti itu meraikan perdana filem Warner Bros ‘A Star Is Born’ di Los Angeles, 1954.
Getty Images

gambar

Di studio untuk ‘The Danny Kaye Show,’ 1945.
Getty Images

gambar

Menari di Los Angeles, 1954.
Getty Images

Loading...