Suit Cast Do Karaoke – Tidak Dijemput untuk Majlis Malam Harry & Meghan Royal Wedding

The Suit pelakon tiba di perkahwinan diraja bekas bintang mereka semalam, dan berpakaian untuk majlis itu. Dan sementara mereka semua dijemput untuk resepsi petang, dihadiri oleh kira-kira 600 orang, mereka sayangnya tidak dijemput ke pesta petang swasta di Frogmore House.

Walaupun kehilangan undangan kepada pihak swasta yang dihoskan oleh Putera Charles, pelakon Suit masih berjaya mendapat masa yang menakjubkan selepas hari yang sibuk di perkahwinan diraja, dan itu berkat pusingan karaoke.

Artis solek Jessica Mulroney, Rachel Renna, rakaman berkongsi Suit melakonkan karaoke di Kisah Instagramnya malam tadi, dan selamat untuk mengatakan bahawa semua orang mempunyai masa yang liar. Dia juga mengisytiharkan, “Mereka sangat menyayanginya!”

Pelakon Suit menghadiri perkahwinan diraja untuk menyokong Meghan Markle, yang memainkan Rachel Zane selama tujuh tahun dalam persembahan, sebelum berlepas pada akhir Musim 7.

Semua orang dari minat cinta TV Meghan, Patrick J. Adams, kepada rakan seperjuangan Gina Torres, Sarah Rafferty, Gabriel Macht, Rick Hoffman, dan Abigail Spencer menjemput undangan untuk majlis perkahwinan diraja. Mereka semua juga membuat penerimaan petang, di mana menu bermusim yang disajikan, dan Elton John memainkan lagu-lagu dari Raja singa.

Dan sementara mereka tidak mendapat jemputan yang sangat penting untuk parti malam pernikahan dan pengantin lelaki, yang Suit pelakon membuat sebahagian besar masa mereka di England. Mereka juga makan malam bersama malam sebelum hari besar Meghan.

Loading...