Serena Williams ‘Suami Meletakkan Papan Iklan Untuk Mengalu-alukan Kembali kepada Tenis

Sekiranya filem yang dinamakan Oscar Tiga Papan Iklan Di Luar Ebbing, Missouri memerlukan sekuel yang ringan, keluarga Serena Williams telah dilindungi. Suami juara tenis itu baru-baru ini memasang empat papan iklan di luar Palm Springs, California untuk meraikan kembali atlet bintang ke tenis.

Untuk membuat isyaratnya lebih manis lagi, iklan besar-besaran ini menampilkan foto anak perempuan mereka, Alexis Olympia Ohanian Jr., dan memuji Williams sebagai ibu yang luar biasa. “Momma Terbesar Sepanjang Masa (G.M.O.A.T.),” tanda-tanda dibaca.

Lihat siaran ini di Instagram

Ini hanya naik pada I-10 ke Palm Springs. @olympiaohanian & saya mahu mengalu-alukannya kembali ke tenis. Direka sendiri, dengan bantuan daripada Jr #GMOAT

Jawatan yang dikongsi oleh Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) pada

Ibu baru melihat papan iklan semalam ketika menuju ke Indian Wells, California, di mana dia akan bersaing dalam Terbuka BNP Paribas bulan depan, Kami Mingguan laporan. Dia juga berkongsi reaksinya dalam komen jawatan Instagram suaminya. “Secara harfiah saya menangis, ini sangat manis, sayang kamu,” tulisnya kepada Ohanian, 34, yang dia berkahwin pada bulan November.

gambar

Williams memberi komen mengenai foto-foto papan iklan Ohanian yang dikhususkan kepadanya.
Instagram

Williams, 36, memulakan cuti bersalin daripada tenis kompetitif pada April 2017-hari selepas (tanpa sengaja) mengumumkan kehamilannya. Dia perlahan-lahan kembali ke mahkamah selepas melahirkan anak perempuannya pada bulan September. Dua bulan kemudian, beliau mengambil bahagian dalam pameran tenis di Abu Dhabi, yang mana dia hilang. Walaupun dia menarik diri daripada Terbuka Australia 2018, Williams bermain di Piala Fed awal bulan ini di North Carolina.

Little Olympia hadir untuk perlawanannya pada 10 dan 11 Februari. Anak berusia lima bulan itu duduk di pangkuan ayahnya dan menyokong ibunya dari luar.

gambar

Getty Images

gambar

Getty Images

Walaupun Williams kalah di Piala Fed, dia berkata dia berharap dapat kembali. “Saya benar-benar merasa lebih baik daripada yang saya fikir saya akan merasa,” katanya New York Times. “Saya rasa saya berada di landasan yang betul untuk saya.”

Menang atau kalah, kami tidak sabar melihat Alexis Jr. bersorak pada ibunya dalam pertandingan untuk datang.

Loading...