Selena Gomez Wishes Happy Birthday Justin Bieber di Instagram

Selena Gomez dan Justin Bieber telah tersentuh mengenai hubungan mereka sejak musim lalu. Walaupun gambar-gambar PDA dan gambar-gambar bercuti memberi semua itu, kedua-dua bintang telah menahan diri daripada menyebut satu sama lain di media sosial atau dalam wawancara. Yang berubah malam ini, bagaimanapun, ketika Gomez berkongsi postingan halus tapi manis yang ditujukan kepada Bieber, untuk menghormati ulang tahunnya hari ini.

“1 Mac, 1994, seseorang yang saya tahu yang menjadi super sejuk dilahirkan. Boom,” dia memaparkan gambar dirinya tersenyum, dengan apa yang kelihatan seperti Polaroid Bieber di kepalanya.

Dia tidak menamakannya atau menulis namanya, tetapi dia tidak perlu untuk peminat menyedari siapa yang dia cakap. Pada masa menulis, ia tidak kelihatan seperti Bieber telah menyukai atau mengulas pada foto itu lagi.

Lihat siaran ini di Instagram

1 Mac 1994 seseorang yang saya tahu yang berlaku sangat sejuk dilahirkan. Boom.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Seorang akaun peminat, Selena Gomez News, menunjukkan bahawa pasangan itu juga kelihatan mencium foto yang dikongsinya.

Ini menandakan foto pertama Selena yang didedikasikan untuk bintang pop beau sejak kedua-dua mereka disambung semula pada akhir Oktober. Dia mengambil masa ketika dia menulis mengenai hubungan terakhirnya. Dia tidak berkongsi gambar dengan The Week sehingga mereka menghadiri Coachella bersama-sama, beberapa bulan selepas khabar angin pertama membuat spekulasi bahawa mereka adalah item. (Foto beliau dengan Starboy penyanyi dari Met Gala dan tarikh makan malam masih di halamannya, dengan cara.)

Foto Gomez tiba seminggu selepas dia dan Bieber pergi ke Jamaica bersama untuk menghadiri majlis perkahwinan ayahnya. Semasa bercuti di Caribbean, mereka dilihat menikmati masa bersama dan membungkus PDA, menghantar peminat Jelena menjadi kegilaan.

Loading...