Ryan Reynolds dan Jake Gyllenhaal Tertawa dalam Wawancara Uncensored – Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal ‘Life’ Wawancara

Ryan Reynolds dan Jake Gyllenhaal kini sedang menanggung kos Kehidupan, sebuah thriller mengenai bentuk kehidupan alien yang mengkritik sekumpulan ahli sains dalam misi angkasa, tetapi kedua-duanya telah berehat dari ketegangan dan drama filem itu dan mengeluarkan ketawa yang tidak terkawal-dalam temu bual. Selepas mempromosikan projek itu dalam Q & As untuk sebuah junket akhbar, mereka melepaskan landasan keretanya semasa duduk bersama dengan FOX 5 Kevin McCarthy.

Pertama, McCarthy memulakan temuduga dengan hadiah. Dia menawarkan kos dengan Deadpool klip dasi, kerana Reynolds membintangi filem itu dan Gyllenhaal nampaknya seorang peminat. Yang kedua secara sinis melemparkan bauble ke atas bahunya, menghantar costarnya dalam jahitan:

Kemudian, mereka mendedahkan mereka sebenarnya mempunyai nama mereka yang dilabel di kerusi mereka. “Kami idiot!” Gyllenhaal berseru, mengakui dia sebenarnya duduk di kerusi yang salah apabila dia berjalan di dalam bilik, walaupun kerusi dinamakan:

gambar

Fox 5 / YouTube

Mereka segera menghidupkan klip ikat menjadi anting-anting sementara:

Perkara seolah-olah tenang sedikit apabila McCarthy mula bertanya tentang mewujudkan adegan pembukaan, yang difilemkan dalam satu pukulan. Setelah membandingkannya dengan video Gyllenhaal yang baru-baru ini membintangi (dari Broadway yang baru pada hari Ahad di Park dengan George) dia bertanya apa prosesnya seperti.

“Saya suka pelari besar,” kata Reynolds dengan nama samaran yang digemari. Itu secara serta-merta bertukar menjadi sindiran NSFW bahawa kedua-dua pelakon tidak dapat membantu tetapi ketawa tentang:

Selepas aliran ketawa yang tidak dapat dikawal, Reynolds mengambil alih dan membantu bilik menyelesaikan beberapa perkataan yang kuat. “Hei, f * ckers, marilah bersama-sama, atau marilah keluar dari F * ck Town, baiklah?” katanya. Gyllenhall jelas tidak mengambil begitu serius:

Namun, kelibat-keliru itu bermula lagi apabila kedua-dua mereka melontarkan gurauan pada pewawancara seterusnya. Jake bercanda bahawa dia akan mengambil tag nama dari kerusinya supaya orang berfikir Ryan lebih suka mempunyai benda-benda yang dilabel seperti diva. Reynolds berada di atas kapal:

Akhirnya mereka akhirnya meletakkan pelekat nama mereka pada wawancara tengah McCarthy:

gambar
Fox 5 / YouTube

Selepas mereka akhirnya menjawab soalan McCarthy mengenai penggambaran tembakan yang berterusan (a.k.a., “big oner”), Gyllenhaal menyamar Reynolds dari tempat kejadian yang mungkin akan kita jumpa kemudian di gelendong blooper. “Kita semua akan mati!” katanya dalam nada yang sangat dramatik:

Tonton video penuh di bawah dan lihat jika anda boleh menyimpan wajah lurus:

[h / t Entertainment Weekly

Loading...