Pippa Middleton Hamil Dengan Bayi Pertama – Pippa Middleton Rumor Kehamilan

Adik perempuan Duchess of Cambridge, Pippa Middleton, sudah menjadi mak cik kepada anak diraja, Prince George, Princess Charlotte, dan Prince Louis; tetapi sekarang dia akan mempunyai anak-anak sendiri buat kali pertama dengan suami James Matthews.

Selepas laporan mengenai kehamilannya yang pecah pada awal tahun ini, golongan sosialit British muncul di perkahwinan diraja dan Terbuka Perancis sambil terus bersalaman dengan berita itu. Walau bagaimanapun, dia akhirnya mengesahkan dia menjangkakan dalam ruangan kecergasan bulan ini.

Pada ketika ini, tarikh matang dan jantina kanak-kanak belum diturunkan, tetapi inilah segala-galanya yang kita tahu tentang bayi pertama Pippa Middleton setakat ini:

Berita kehamilan Pippa bocor pada April 2018.

Sebelum sebarang pengumuman rasmi, seorang “rakan” pasangan memberitahu Sunday Express bahawa Pippa mengharapkan bayi pertamanya, dan kakaknya, Duchess of Cambridge, “tidak dapat lebih senang” mendengar berita itu. The Sunday Express‘Sumber juga mendedahkan bahawa “ketika Pippa mendapati dia hamil, dia ternyata sangat gembira dan sangat gembira,” dan berita bayi itu “memberikan kebahagiaan yang amat diperlukan.”

The Mail Online melaporkan bahawa Pippa telah mengimbas 12 minggu pada April, dan mula memberitahu rakan dan keluarga berita gembira.

Sebelum mengesahkan berita itu, Pippa menggegarkan beberapa pakaian bergaya.

Ketika peminat menanti pengesahan rasmi dari Middleton dan Matthews, Pippa dilihat pada beberapa acara. Pertama, dia difoto dan di Chelsea di London pada pertengahan bulan Mei, mengenakan gaun berwarna berpola.

Seterusnya, Pippa menghadiri perkahwinan Putera Harry dan Meghan Markle pada 19 Mei di Windsor, bersama suaminya, James Matthews. Dia memakai gaun bunga oleh jenama British The Fold, cetakannya yang dibandingkan dengan kaleng Teh Iced Arizona.

gambar

Getty Images

Pedda perkahwinan diraja kelihatan menunjukkan permulaan babak bayi.

Dan pada akhir bulan Mei, Pippa menghadiri Terbuka Perancis bersama Matthews. Dia memakai pakaian balut Ralph Lauren yang cantik, sekali lagi kelihatannya menunjukkan benjolannya:

gambar

Getty Images

gambar

Getty Images

Pippa mengesahkan kehamilannya dalam lajur mengenai bersenam semasa mengandung.

Walaupun kakak Kate Middleton telah menunjukkan bongkol bayi pada putera diraja Putera Harry dan Meghan Markle pada 19 Mei, dia masih belum mengesahkan kehamilan itu sendiri. Sebaliknya, Pippa menunggu sehingga Jun 2018 untuk mengesahkan bahawa dia menjangkakan anak pertamanya dengan suaminya, James Matthews.

Dalam lajur bertajuk “Berolahraga semasa mengandung,” Pippa membincangkan “kegembiraan trimester pertama dan cabaran yang dihadapinya dalam menyesuaikan rejim latihannya sihat sekuat mungkin sepanjang masa yang menarik ini.”

Pippa nampaknya bersiap untuk melahirkan “seperti seorang atlet.”

Kembali pada April 2018, The Daily Mail melaporkan bahawa Pippa telah dilihat meninggalkan KX Gym di Kensington di London, “di mana ahli-ahli menggalakkan ahli untuk ‘mempersiapkan seperti seorang atlet’ untuk melahirkan.”

Mengikut penerbitan, gim pilihan Pippa “menawarkan Program Sokongan-Kehamilan Bespoke,” termasuk nutrisi, terapi fizikal dan senaman selama sembilan bulan serta penjagaan selepas bersalin. “

Pippa tidak menderita penyakit pagi, tidak seperti kakaknya Kate.

Pippa mendedahkan Waitrose Weekend, “Saya perhatikan perubahan badan saya tetapi melalui latihan saya rasa ia diperkuat,” dan dia merasa bertuah kerana tidak mengalami sebarang penyakit pagi pada trimester pertama.

Kakaknya, Kate, terkenal mengalami hiperemesis gravidarum sepanjang kehamilannya, versi sakit akut pagi yang sering berlaku dalam keluarga.

Dia bermain tenis semasa mengandung.

Dalam ruang kecergasan lain untuk Waitrose Weekend, Middleton-seorang peminat tenis besar-mendedahkan dia sering bermain sukan itu dalam dua trimester terakhir. Dia biasanya berpeluang untuk beregu, yang membolehkan gerakan kurang. Ibu mengandung memetik sejumlah manfaat kesihatan untuk bermain sambil bersalin, dari peningkatan pertumbuhan plasenta hingga kesakitan belakang dan lebih banyak.

“Seperti yang saya terus bermain dalam beberapa bulan akan datang, saya dinasihatkan untuk menyimpan dua kaki di atas tanah apabila memukul strok (untuk menahan kecederaan pelvik yang baik) dan untuk mengelakkan perubahan yang tajam dan pergerakan pantas, terutamanya ketika saya mendekati tarikh jatuh tempo ,” dia menulis.

Lihat siaran ini di Instagram

Baru! Pippa Middleton menulis artikel kecergasan untuk Waitrose Weekend. Dia selalu suka tenis dan berminat untuk terus bermain sepanjang kehamilannya. #pippamiddleton #pippamatthews #katemiddleton # duchessofcambridge # tennis # fitness # wimbledon # nike # sport # pregnancy # fit # style # like # styleinspo

Satu jawatan yang dikongsi oleh Middleton Maven (@middletonmaven) pada

Loading...