Pereka Pakaian Perkahwinan Meghan Markle Mungkin Jadi Burberry Sekarang

Dengan khabar angin dan pertaruhan mengenai siapa yang akan merancang gaun pengantin Meghan Markle-nampaknya Erdem, Alexander McQueen, Ralph & Russo semuanya telah disebut sebagai pesaing utama. Tetapi pereka British Henry Holland mempunyai idea sendiri siapa yang akan mereka bentuk untuk Markle, yang dilaporkan di tengah kelengkapan untuk pakaian impiannya.

Holland mendedahkan kepada podcast pengantin Brit Extraordinaire tetamu perkahwinan bahawa dia percaya Burberry dapat menjadi pesaing untuk peran pereka pakaian pernikahan diraja yang didambakan.

Tetapi yang Burberry, kita tertanya-tanya, apakah Holland merujuk kepada? Adakah itu dari Christopher Bailey, pereka yang baru-baru ini melepaskan diri daripada jenama itu sebagai Pengarah Kreatif selepas 17 tahun menerajui? Atau, adakah Riccardo Tisci baru mengambil jenama warisan bahasa Inggeris? Tisci baru-baru ini meletak jawatan dari peranan pereka di Givenchy untuk mengambil peranan Bailey di Burberry.

gambar

Burberry Spring 2017
Imaxtree

gambar

Bailey mengambil busur terakhirnya di Burberry.
Getty Images

gambar

Burberry Spring 2017
Imaxtree

Bailey akan membawa mata British yang tidak dapat dirasakan untuk melihat Markle, dan mungkin akan menganggapnya sebagai satu cabaran dalam mencipta semula klasik, kerana dia mempunyai peranannya di Burberry selama bertahun-tahun. Tisci, yang telah merancang pakaian perkahwinan adat sebelum ini untuk gadis-gadis seperti Vanessa Traina dan banyak lagi, boleh membawa keindahan perkahwinan diraja. Pakar-pakar telah menjangkakan Markle akan berjalan dengan baik di antara tradisi dan pemikiran ke depan-dan mungkin memilih salah satu dari kedua-dua ini akan menjadi cara untuk menonjol dari pek, kerana tidak pernah merancang gaun untuk perkahwinan diraja sebelum.

gambar

Riccardo Tisci
Getty Images

Bagi Belanda, dia mendapat pilihan antara kedua-dua mereka. “Saya sangat teruja jika tunduk terakhir Christopher Bailey untuk Burberry. Saya fikir ia akan menjadi perkara yang baik untuk dia lakukan, dia memakai mereka untuk masa yang lama, “laporan The Independent. “Christopher adalah seorang lelaki yang cantik dan cantik dan saya fikir gaun pengantin Burberry akan menjadi sangat menarik.”

gambar

Gaun adat oleh Riccardo Tisci untuk Amanda Seyfried
Getty Images

gambar

Rooney Mara dalam gaun gading adat oleh Riccardo Tisci
Getty Images

Berdasarkan hasrat harapan Belanda untuk Bailey untuk mereka bentuk untuk Markle, kemungkinannya dia tidak akan mengejek Erdem Moralıoğlu mengambil peranan sama ada. Pereka Turki-Kanada didasarkan keluar dari London, dan nampaknya masih menjadi pelari depan, menurut orang dalam industri.

Holland juga menyatakan bahawa Giles Deacon, yang merancang gaun perkahwinan Pippa Middleton, memberitahu dia tidak bekerja dengan Markle di gaunnya.

Mahukan lebih banyak raja? Sekarang anda boleh menonton semua episod terbaik dari Bazaar Royal Watch – di sini di Perdana Video.

Loading...