Mindy Kaling BJ Novak Oscars 2018 Tarikh – Mindy Kaling BJ Novak Academy Awards 2018 The Office

Seperti biasa, permaidani merah Oscars dipenuhi dengan pasangan selebriti comel (Leslie Bibb dan Sam Rockwell, datang). Tetapi senarai A-dua yang benar-benar mengejutkan kami dan memukul hati kami dengan nostalgia romantis Mindy Kaling dan BJ Novak (aka PejabatKelly dan Ryan), yang tiba pada malam tadi Vanity Fair Lengan permaidani merah Oscar di tangan.

The Kedutan dalam Masa pelakon dan ibu baru berkongsi malamnya di media sosial, menyiarkannya Video Instagram dengan tarikhnya dalam perjalanan ke parti. “Saya menuju ke malam bersenang-senang dengan sahabat saya,” kata Kaling sambil menghidupkan kamera pada Novak.

Lihat siaran ini di Instagram

��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mindy Kaling (@mindykaling) pada

Mereka mengambil gambar diri di tempat itu juga.

Lihat siaran ini di Instagram

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mindy Kaling (@mindykaling) pada

Kaling memberikan status sahabat “Novak terbaik” akan menunjukkan bahawa perletakan itu adalah 100 peratus platonic, tetapi peminat cepat dapat memahami hubungan romantis, sebahagiannya kerana kedua-duanya digunakan pada tarikh kedua Pejabat dan IRL.

Apabila ditemuramah The Howard Stern Show kembali pada 2015, Kaling, sekarang 38, mengakui bahawa dia akan menikahi Novak pada 24, ketika kedua-duanya bersama. Dan kepada InStyle pada tahun yang sama, aktres itu mengakui bahawa hubungan romantiknya dengan Novak pasti rumit.

gambar

Getty Images

“Saya akan bebas mengakui: Hubungan saya dengan B.J. Novak adalah pelik,” kata Kaling. “Dia bukan teman lelaki saya, tetapi dia bukan teman baik saya.”

“Saya rasa anda boleh menggambarkan perhubungan kami sebagai ‘persahabatan romantis dengan hujah-hujah yang kuat,’ tetapi saya tidak fikir Facebook akan menerima ini sebagai status baru,” katanya..


Memandangkan sejarah mengenai hubungan mereka pada skrin dan off-screen, mereka yang tidak pernah berkahwin, profil Kaling-Novak yang glamor dan berprofil tinggi semalam menghantar Twitter ke dalam kegilaan besar.

Sesetengah peminat “menangis dengan santai” atas perjumpaan semula.

Seseorang meletakkan status hubungan pasangan yang boleh dijangka sebelum Anugerah Akademi menunjukkan kepentingannya.

Dan satu peminat setia juga memanggil tarikh keduanya menjadi sorotan 2018.

Walaupun jelas bahawa orang berharap pelayaran Oscar lebih daripada sekadar dua rakan yang menghadiri pesta bersama, kami tidak mempunyai bukti bahawa hubungan romantis boleh dipersoalkan.

Buat masa ini, peminat boleh berdoa untuk kemunculan Kelly dan Ryan dalam khabar angin Pejabat reboot.

Loading...