Meghan Markle Tidak Sebenarnya Terbang ke Toronto Hujung Minggu Ini

Kemas kini, 8/21: Walaupun sebelum ini laporan bahawa Markle melawat Toronto dan bercadang untuk pergi ke LA di mana ibunya hidup, tidak juga menurut koresponden diraja Omid Scobie. “Saya mengharapkan mereka berada di Balmoral lewat minggu ini sebelum kembali ke London menjelang pertandingan mereka yang akan datang, bermula dengan prestasi Hamilton dalam membantu Sentebale pada 29 Ogos,” kata Scobie BAZAAR.com.

Sumber juga memberitahu Scobie bahawa Meghan dan Harry tinggal bersama George dan Amal Clooney di Lake Como dari hari Khamis hingga Ahad menjelang hujung minggu, menentang laporan bahawa Markle terbang ke Kanada.

Kisah asal, 8/19: Menjelang lawatan kerajaan pertamanya dengan suami Putera Harry, yang akan menyaksikan pasangan itu melawat Australia, New Zealand, Fiji, dan Kerajaan Tonga, Meghan Markle dilaporkan melarikan diri ke Toronto. Sebelum berpindah ke United Kingdom bersama suaminya, Meghan, sudah tentu, berpangkalan di Toronto, di mana dia memfilmkan semua tujuh musim Suit.

Cermin melaporkan bahawa Meghan terbang melalui Air Canada ke Toronto, dan syarikat penerbangan itu diminta untuk melindungi privasi Duchess semasa penerbangannya. Penerbitan itu mengutip hub berita kerajaan, Royal Central, sebagai sumber mereka untuk maklumat mengenai penerbangan Meghan, dengan melaporkan bahawa Kensington Palace memberikan arahan ketat Air Canada dalam surat tentang perjalanannya, nampaknya “meminta tidak ada yang mengambil gambar atau pendekatan Meghan dia dalam penerbangan. “

Ini adalah perjalanan solo pertama Meghan di luar negara sejak dia menjadi Duchess of Sussex. Mungkin kerajaan merasakan sedikit masa dengan rakan-rakan rapat yang dibuatnya di bandar ketika dia tinggal di sana, sebelum beberapa bulan sibuk perjumpaan rasmi bersama Putera Harry.

Perjalanan Meghan ke Kanada datang sama seperti bapanya, Thomas Markle, meneruskan kecamannya terhadap anak perempuannya dan keluarga diraja. Menurut The Telegraph, wawancara terkini dengan Matahari melihatnya membuat pelbagai tuduhan terhadap Meghan dan sanak saudara suaminya. Thomas menggambarkan mereka sebagai “sama seperti ahli sains atau keluarga Stepford,” serta penjenamaan mereka “seperti kultus” dan “rahsia.”

Loading...