Meghan Markle Dior Little Black Dress – Meghan Markle Wears Black Dress Versi Pakaian Perkahwinan

Walaupun Meghan Markle hanya menjadi anggota rasmi keluarga diraja semenjak bulan Mei, dia nampaknya telah melihat tanda tangannya sebagai Duchess of Sussex.

Sejak perkahwinannya kepada Putera Harry, Meghan telah komited untuk almari pakaian dari garis leher bateau, nada warna neutral, dan jenama yang kebanyakannya disokong oleh pereka wanita. Tetapi pada hari ini, semasa menghadiri sebuah perkhidmatan yang menandakan tahun ke-100 Angkatan Udara Diraja, Meghan memakai penampilan baru yang paling terkenal di sana: pakaian perkahwinan Givenchy.

gambar

Kiri: Meghan di perkhidmatan Centenary RAF pada 10 Julai; Hak: Meghan pada perkahwinannya kepada Putera Harry pada 19 Mei
Getty Images

Melangkah untuk versi gaun hitam gaun perkahwinannya, Meghan mengenakan Dior kustom untuk acara hari ini yang menghormati Angkatan Udara Diraja. Pakaian itu menampilkan garis leher bateau dan siluet yang sama seperti gaun perkahwinan Givenchy. Pemandangan moden, namun klasik, Audrey Hepburn yang diilhamkan telah menjadi salah satu tanda tangan gaya Duchess of Sussex.

gambar

Getty Images

Terdapat sedikit perbezaan dengan pakaian Meghan hari ini dan rupa pernikahannya, tentu saja. Hari ini, dia berdagang di tiara tiang berlian dan menyapu renda untuk seorang pesona hitam yang lebih kasual. Dia kemudian mendahului LBD dengan sepasang pam bogel dan klac hitam.

Dalam beberapa minggu kebelakangan ini, Duchess of Sussex telah membuat pusingan menghadiri tugas rasmi kerajaannya yang pertama bersama suami baru Putera Harry dan Ratu Elizabeth II. Kita boleh mengharapkan lebih kelihatan minggu ini kerana dia dan Putera Harry bersedia untuk memulakan lawatan kerajaan pertama mereka sebagai pasangan ke Ireland.

Loading...