Lady Gaga Dapat Berdiri Ovation untuk ‘A Star Is Born’ di Festival Filem Toronto

Lady Gaga telah mengalami beberapa minggu yang luar biasa. Dia membuat pintu dramatik di Festival Filem Venice di atas bot dan kemudian terkejut dengan permaidani merah dalam gaun Valentino Couture yang berbulu. Filem layar lebar pertamanya, A Star Is Born, debutnya di festival, dan ia sudah menerima ulasan hebat.

Minggu ini, Gaga, pengarah dan bintangnya Bradley Cooper, dan rakan sepasukan lain duduk di Festival Filem Antarabangsa Toronto untuk acara Q & A dengan penonton selepas penyaringan A Star Is Born, yang memasuki teater Oktober 5. Apabila ditanya oleh Cameron Bailey, pengarah seni dan ketua bersama perayaan itu, jika dia akan bertindak dalam filem lagi, Gaga berkata ya, tetapi dengan beberapa syarat.

“Saya perlu echo Bradley, ini pengalaman pengalaman paling hebat dalam kerjaya saya, bekerja dengan anda [Cooper], bekerja dengan setiap orang di peringkat ini, menghubungkan dengan semua orang. Ya, saya berminat untuk bertindak lebih, tetapi saya dimanjakan [ketawa] Saya akan memberitahu anda sesuatu, saya rosak kerana ada beberapa orang yang berbakat, bergairah di sini, mereka meletakkan setiap darah terakhir dari hati mereka dan urat mereka pada set setiap hari, dan saya melihat [Cooper ] bekerja tanpa henti pada filem ini, memberikan semuanya, dan anda tidak pernah berhenti, dan tiada siapa yang disini. “

Co-star Lukas Nelson kemudian menyuarakan, dengan mengatakan Gaga “hanya memusnahkan setiap adegan tunggal” dia masuk. Selepas komen Nelson, penonton berdiri, memberikan Gaga tepuk tangan yang berdiri dan menggerakkannya menangis. Bintang-bintangnya juga berdiri dan bertepuk tangan, dan Gaga berterima kasih kepada Cooper:

“Saya mungkin mengatakan ini lebih awal tetapi boleh ada seratus orang atau seribu orang di dalam bilik … dan 999 tidak percaya kepada anda dan ada yang melakukannya, dan saya tidak akan berada di sini tanpa [Cooper], dan anda telah membuat impian besar saya menjadi kenyataan dan saya mahu bertindak-tetapi saya tidak mahu bertindak jika saya tidak mempunyai pengarah seperti ini. “

Kedua-duanya memeluk, dan sebagai Bailey mengakhiri Q & A, penonton memberikan peletakan berdiri yang lain.

2018 Toronto International Film Festival - 'A Star Is Born' Premiere - Red Carpet

Pelakon A Star Is Born perdana di Pesta Filem Antarabangsa Toronto 2018.
Getty ImagesKevin Mazur

Loading...