Kylie Jenner Tweet Mengenai Stormi – Daughter Kylie Jenner Kelihatan Seperti Dia

Selepas Kylie Jenner berkongsi nama dan foto pertama anak perempuannya, Stormi Webster, dia menyimpan butiran mengenai anaknya yang baru lahir dengan ketat. Walau bagaimanapun, petang ini, mogul kecantikan berkongsi kemas kini ringkas dengan peminatnya di Twitter.

Apabila seseorang bertanya, “Hows Stormi?” Jenner menjawab, “dia baik �� masih menatapnya sepanjang hari, dia kelihatan seperti saya ketika saya masih bayi.”

Kylie masih belum mendedahkan muka Stormi secara terbuka kepada dunia; gambar pertama yang dikongsi oleh anak perempuannya hanya mengandungi sekerat wajahnya dan memberi tumpuan kepada tangannya yang kecil. Tetapi kami akan mempercayai ibu baru untuk menilai persamaan antara dia dan anaknya.

Lihat siaran ini di Instagram

stormi webster ����

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Jenner dan teman lelakinya Travis Scott mengalu-alukan Stormi pada 1 Februari, selepas berbulan-bulan berhenti dari perhatian dan mengekalkan kehamilannya di bawah kendali, walaupun spekulasi awam yang meluas.

Apabila dia akhirnya mendedahkan pada 4 Februari bahawa dia menyambut seorang anak perempuan, Jenner menjelaskan mengapa dia dan keluarganya memutuskan untuk tetap sibuk dengan berita bayi itu. “Kehamilan saya adalah satu perjalanan saya memilih untuk tidak berkongsi dengan dunia,” tulisnya di Instagram. “Saya tahu untuk diri saya sendiri, saya perlu menyediakan peranan seumur hidup ini dengan cara yang paling positif, tekanan bebas, dan sihat yang saya tahu bagaimana.”

Lihat siaran ini di Instagram

♥ ️

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Sejak mengalu-alukan bayinya, Kylie telah membuat beberapa penampilan awam kasual-sans bayi-dengan BFFnya, Jordyn Woods, dan kembali untuk menyiarkan selfie sempurna dan gambar kasut yang dicemburui di media sosial. Kami akan menunggu dengan sabar untuk pic ibu dan saya yang tidak dapat dielakkan itu.

Loading...