Kris Jenner Dalam Penafian Mengenai Cincin Puting Kendall – Apa Kris Jenner Pikirkan Cincin Puting Kendall

Sebagai ibu karier Kardashian / Jenner, Kris Jenner jelas tidak asing dengan skandal atau kebogelan. Tetapi apabila anak perempuannya supermodel Kendall mendapat puting kakinya yang ditindih tahun lalu, Kris benar-benar terkejut. “Tidak, ini bukan Kendall!” Kris berkata, “Itulah sebabnya ia sangat mengejutkan,” katanya. “Saya fikir, ‘Ini tidak benar.’ Dan kemudian saya hanya membiarkannya pergi. Saya fikir, ‘Saya tidak mahu tahu.’ Saya penafian. “

Kendall telah merangkul bling barunya, dan baru-baru ini diambil gambar yang menggoreng ke atas yang menonjolkan perhiasannya puting.

gambar

AKM-GSI

“Saya mesti memberitahu anda kebenaran: Satu-satunya tempat yang pernah saya lihat adalah dalam gambar di suatu tempat di Internet atau dalam majalah yang menunjukkannya,” kata Jenner. The Kyle & Jackie O Show pada hari Jumaat. “Jadi, saya tidak pernah melihatnya secara langsung.”

Walaupun #ProudMama mungkin menafikan mengenai tindik, Kendall telah membebaskan putingnya untuk seketika. Dia bangga dipasang di Instagram apabila dia mencapai 40 juta pengikut, berkelip putingnya (yang kemudiannya dilepaskan), memanggilnya “foto kegemarannya yang pernah ada”.

Lihat siaran ini di Instagram

foto kegemaran saya untuk semua 40 kilang anda. kebahagiaan tulen … diambil oleh Lil Ky @ 490tx

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kendall (@kendalljenner) pada

Model itu juga berjalan dalam pameran fesyen 2014 Marc Jacob tanpa apa-apa tetapi top super super. Dia telah memaparkan foto itu di Instagram, yang kemudian dipadamkan oleh gergasi media sosial kerana melanggar garis panduannya.

gambar

Getty Images

[h / t Us Weekly

Loading...