Kit Harington dan Rose Leslie Menyiarkan ‘Harry Potter’ di Perjalanan Belanja Terkini

Kit Harington dan Rose Leslie terus menjadi salah satu pasangan showbiz yang paling menggemari, dan perjumpaan terkini mereka tidak terkecuali. Semasa lawatan membeli-belah di New York pada hari Jumaat, Harington dan Leslie menyelaraskan pakaian mereka dengan memakai baju sejuk yang sangat hangat, yang lebih daripada sekadar mengingatkan Harry Potter.

Pembalut chunky mereka terinspirasi oleh warna Gryffindor, dengan Leslie tinggal lebih sejati dengan Gryffindor House daripada Harington:

gambar

Imej Langsung

Harington dan Leslie bertemu semasa penggambaran Game of Thrones pada tahun 2012, bermain minat cinta pada skrin, Jon Snow dan Ygritte. Kimia terus menerus di luar skrin, dan selepas pacaran yang tenang, yang mereka kehabisan mata awam, Harington dan Leslie mengesahkan pertunangan mereka pada September 2017, dengan pengumuman rasmi dalam The Times dari London yang membaca:

“Encik K.C Harington dan Miss R.E Leslie-Penglibatan itu diumumkan antara Kit, anak muda David dan Deborah Harington dari Worcestershire, dan Rose, anak perempuan tengah Sebastian dan Candy Leslie dari Aberdeenshire.”

Pada Late Show Late pada bulan Jun 2017, Nicole Kidman mencadangkan bahawa Harington harus mencadangkan kepada Leslie sekarang bahawa pasangan itu hidup bersama. Tidak menahan diri, Kidman bertanya kepadanya, “Adakah anda akan berkahwin, atau? … Tidak, saya fikir ia adalah baik jika anda akan hidup bersama mungkin sekurang-kurangnya terlibat.”

Harington kelihatan terkejut ketika menjawabnya, “Saya telah diletakkan di tempat oleh Nicole Kidman! Maksud saya, ia adalah langkah demi langkah, langkah demi langkah.” Tetapi seolah-olah cadangan Kidman mungkin telah mendorongnya Game of Thrones pelakon menjadi tindakan, mencadangkan kepada Leslie. Dan padanan Harry Potter baju baju merasakan langkah seterusnya yang logik, betul?

Loading...