Khloé Kardashian Memberi Kelahiran kepada Anak Pertama – Khloé Kardashian dan Baby Welcome Tristan Thompson

Kemas kini, 1:21 PM: Walaupun tidak ada ahli keluarga Kardashian-Jenner secara peribadi mengulas berita bayi Khloe, pegawai itu Menjaga dengan Kardashians Akaun Twitter mengucapkan tahniah kepada bintang realiti ketika mengalu-alukan seorang bayi perempuan, pada dasarnya bertindak sebagai pengesahan.

Kemas kini, 4/12, 12:55 PM: TMZ melaporkan bahawa Tristan Thompson hadir di bilik penyampaian semasa kelahiran dia dan gadis bayi Khloe Kardashian, walaupun tuduhan menipu yang berterusan terhadap pemain NBA.

Artikel Asal, 4/12, 12:40 PM: Khloé Kardashian telah melahirkan seorang bayi perempuan, laporan TMZ. Ini menandakan anak pertama untuk bintang TV realiti, 33, dan NBA NBA, Tristan Thompson, 26.

Walaupun Kardashian belum mengesahkan berita itu sendiri, dia dilaporkan melahirkan di sebuah hospital di luar Cleveland pada pukul 4 pagi pagi ini. Menurut TMZ, Kris Jenner, Kourtney, Kim, dan BFF Malika Khloe berada di pihaknya semasa kelahiran.

Tidak jelas jika teman lelaki Tristan Thompson hadir untuk kelahiran kanak-kanak itu di tengah-tengah penipuan khabar angin, walaupun TMZ melaporkan sebelum ini bahawa Kardashian akan membolehkannya berada di dalam bilik tanpa mengira drama yang sedang berlangsung. Kardashian didakwa “tidak mahu perasaan peribadinya merosakkan” tonggak menyambut anak, dan “meletakkan perasaannya terus,” tambah orang dalam.

Lihat siaran ini di Instagram

Mama dan Daddy �� @ashasamsonova

Satu jawatan yang dikongsi oleh Khloé (@khloekardashian) pada

Rumor pertama kali menyebarkan kehamilan Khloe pada akhir September, tidak lama selepas berita bayi Kylie pecah. Pada bulan Oktober, Orang mengesahkan pasangan yang mula berkencan pada 2016-menjangkakan seorang budak lelaki. Kardashian tetap tenang dalam khabar angin tetapi akhirnya mengesahkan berita itu pada Disember 2017, ketika dia berkongsi foto benjolan bayi di Instagram.

“Impian terbesar saya sedar! Kami mempunyai bayi! “Dia menulis dalam keterangan emosi. Saya telah menunggu dan tertanya-tanya tetapi Tuhan mempunyai rancangan sepanjang masa. “

Dia juga menjelaskan mengapa dia menyimpan berita kehamilan pada mulanya. “Saya tahu kami telah menjaga suasana tenang ini tetapi kami ingin menikmati ini di antara keluarga dan rakan-rakan kami selagi kita boleh bersendirian. Untuk menikmati momen-momen berharga kami yang pertama, “katanya.

Lihat siaran ini di Instagram

Impian terbesar saya sedar! Kami mempunyai bayi! Saya telah menunggu dan tertanya-tanya tetapi Tuhan mempunyai rancangan sepanjang masa. Dia tahu apa yang dilakukannya. Saya hanya perlu mempercayai Dia dan bersabar. Saya masih kadang-kadang tidak percaya bahawa cinta kita mencipta kehidupan! Tristan, terima kasih kerana mencintai saya dengan cara yang anda lakukan! Terima kasih kerana merawat saya seperti Ratu! Terima kasih kerana membuat saya merasa cantik di semua peringkat! Tristan, yang paling penting, terima kasih kerana membuat saya seorang MOMMY !!! Anda telah membuat pengalaman ini lebih ajaib daripada yang saya dapat dibayangkan! Saya tidak akan lupa betapa indahnya awak kepada saya pada masa ini! Terima kasih kerana membuat saya sangat senang cintaku! Terima kasih kepada semua orang untuk cinta dan getaran positif! Saya tahu kami telah menjaga keadaan tenang ini tetapi kami ingin menikmati ini antara keluarga dan kawan rapat selagi kita boleh bersendirian. Untuk menikmati detik-detik berharga kami hanya kami ❤️ Terima kasih semua untuk memahami. Saya sangat bersyukur, teruja, saraf, bersemangat, gembira dan takut semua dalam satu! Tetapi ia adalah gabungan perasaan terbaik yang pernah saya rasai dalam hidup saya! ❤️❤️❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Khloé (@khloekardashian) pada

Sejak itu, Kardashian terus membuka perjalanan kehamilannya di media sosial. Dalam satu gambar yang menonjol, dia dan Kylie Jenner memamerkan gumpalan bayi mereka dalam foto yang jarang mereka hamil bersama.

“Tidak pernah dalam sejuta tahun saya fikir kita harus melakukan ini bersama-sama tetapi ia menjadi lebih istimewa kerana itu,” kata Khloé..

Lihat siaran ini di Instagram

Tahniah Kylie Sweet saya! Apa perjalanan ajaib sudah! Saya akan merindukan kamu dengan saya. Tidak pernah dalam sejuta tahun saya fikir kita akan melakukan ini bersama-sama tetapi ia menjadi lebih istimewa kerana itu. Tuhan begitu hebat !! Dia mempunyai rencana-Nya sepanjang masa! Saya suka anda mama kecil �� suka mama besar

Satu jawatan yang dikongsi oleh Khloé (@khloekardashian) pada

Walau bagaimanapun, jalan ke ibu tidaklah mudah. Dalam satu episod Menjaga Dengan Kardashians, Khloe mendedahkan dia mengalami kesukaran berjalan selepas mengalami sakit semasa kehamilannya.

Pada 10 Mac, minggu sebelum melahirkan, Khloé menjadi tuan rumah mandi bayi yang megah dengannya dan rakan dan keluarga Tristan. The soirée dipenuhi dengan bunga mawar, belon, dan hiasan merah jambu bayi. Saudara perempuan Kardashian-Jenner hadir, serta Kris Jenner dan ibu Tristan, Andrea.

Lihat siaran ini di Instagram

Satu jawatan yang dikongsi oleh Khloé (@khloekardashian) pada

Tahniah, Khloe dan Tristan!

Loading...