Kenapa Putera Harry Hilang dari Portraits Christening’s Charlotte

Putera-puan pembaptisan yang baru-baru ini diturunkan oleh Putera Louis supaya kita mengenang kembali foto-foto baptis rasmi saudaranya. Putera George memaparkan Ratu yang tersenyum pada tahun 2013, dan Puteri Charlotte mempunyai momen saudara perempuan yang manis pada tahun 2015, tetapi seseorang yang penting telah hilang dari pemotretan terakhir: Putera Harry.

The Duke of Sussex tidak hadir pada pembaptisan anak perempuannya tiga tahun lalu dan oleh itu tidak hadir dari potret keluarga rasmi untuk acara itu. Pada masa itu, beliau menjalani lawatan selama tiga bulan ke Afrika untuk menyokong projek pemuliharaan, The Telegraph dilaporkan. Lawatan bermula pada bulan Jun tahun itu, yang bermaksud dia tidak berada di sekitar untuk pembaptisan Charlotte pada bulan Julai.

gambar

Barisan belakang: Michael Middleton, Pippa Middleton, James Middleton, Carole Middleton, Putera Charles, Duchess Camilla, dan Putera Philip. Baris hadapan: Prince William, Prince George, Kate Middleton, Princess Charlotte, dan Queen Elizabeth II.
Rakan Art

Harry kemudian bergurau bahawa dia adalah “bapa saudara” kerana kehilangan kesempatan istimewa. Dia juga keluar dari negara itu untuk kelahiran Puteri Charlotte pada 2 Mei, sejak dia menjalani penggambaran selama sebulan di Australia dengan tentera.

Dia akhirnya meninggalkan Sydney lima hari selepas kelahiran anaknya. Dia berkata ketika dia membuat lawatannya, “Saya tidak sabar untuk bertemu dengannya, dia cantik, jadi sangat bagus,” menurut Hari ini.

gambar

Matt Holyoak / Camera Press / Redux

Putera Harry dibuat kerana ketiadaannya tiga tahun kemudian pada pembaptisan Putera Louis. Beliau hadir pada majlis 9 Julai di Chapel Royal di St James ‘Palace. Selain itu, dia juga membawa pasangannya yang baru, Meghan Markle.

Kali ini, bagaimanapun, Ratu dan Putera Philip tidak hadir dari perayaan keluarga, mungkin kerana jadual sibuknya untuk minggu ini. Walaupun pasangan diraja hilang dari gambar rasmi, raja masih membuat penampilan yang licik dalam foto-melalui potret lukisan yang digantung di latar belakang.

Loading...