Jimmy Kimmel Leads Ovation untuk Meryl Streep di Oscars 2017 – Jimmy Kimmel Meryl Streep Ucapan Oscars 2017

gambar

Giphy

Hanya Meryl Streep yang dapat meraih berdiri hanya kerana Meryl Streep-dan itulah yang berlaku malam ini di Oscar.

Dalam monolog pembukaannya, tuan rumah Jimmy Kimmel datang ke pertahanan Streep selepas Presiden Trump menyerangnya di Twitter berikutan ucapan penerimaan Golden Globes bulan lalu. (Sekiranya anda terlupa, Trump dengan sungguh-sungguh merujuk kepada Streep sebagai “salah seorang pelakon paling tinggi di Hollywood.”)

“Kami juga di sini untuk menghormati pelakon yang nampak hebat, tetapi sebenarnya tidak. Dan dari semua pelakon yang hebat di sini, Hollywood khususnya telah menguji masa untuk banyak persembahan yang tidak menentu dan terlalu banyak,” kata Kimmel.

Streep, yang telah dicalonkan untuk 20 Oscars dalam kerjayanya, mendapat sedikit malu pada kenyataan Kimmel, mengambil perisai di belakang suaminya, Don Gummer:

gambar
Giphy

Kimmel berkata, “Ini adalah pencalonan Oscar ke-20 Meryl, yang lebih mengagumkan, memandangkan sebenarnya dia tidak berada dalam filem tahun ini, kami hanya menulis namanya kerana kebiasaan.Meryl, berdiri, jika anda akan Semua orang, sila gabung dengan saya untuk memberi tepuk tangan penuh terima kasih kepadanya, adakah anda? Meryl Streep yang sangat berlebihan, semua orang. “

Seluruh penonton kemudian berdiri serentak, bersorak liar untuk Streep:

gambar

Giphy

gambar
Giphy

Sekiranya teduh Kimmel tidak jelas, dia meneruskan dengan bertanya kepada pelakon itu, “Pakaian bagus, dengan cara itu. Adakah itu Ivanka?”

Sudah tentu kita boleh menjangkakan tindak balas dari Trump, yang Kimmel meramalkan, “Trump akan tweet tentang perkara ini dalam semua topi semasa pergerakan usus 5 pagi esok.”

Tepat.

Tonton masa ini di bawah:

Loading...