Jennifer Lawrence memanggil Harvey Weinstein sebagai “pantat mengerikan”

Jennifer Lawrence telah menyamakan Harvey Weinstein kepada “kelelahan pantat yang mengerikan” selepas pengeluar Hollywood yang digulingkan menggunakan nama pelakon dalam pertahanannya.

Awal minggu ini dilaporkan bahawa peguam Weinstein telah menggunakan Lawrence dan Meryl Streep sebagai pengesahan bahawa dia bukan pemarah seksual kerana tidak pernah menuduhnya serangan.

“Dia hanya mendidihkan pantat dahsyat yang tidak hilang,” bintang pemenang Oscar berseru semasa penampilannya di The Show Akhir dengan Stephen Colbert. “Anda pop keldai rebus … Dia hanya yang paling teruk.

“Bilakah ia akan berakhir? Seperti, pada pertengahan malam saya terpaksa keluar dengan satu kenyataan di London dan saya seperti, ‘Masih belum berakhir? Pengertiannya masih berlaku?'”

Ketika penyampai Colbert mengatakan ia adalah malang bahawa pelakon itu telah “diseret” ke dalam “tumpukan s” nya, “katanya sambil berkata:” Semua orang tidak … Tetapi saya sangat bertuah dan gembira! “

gambar

Getty Images

Lawrence sebelum ini memanggil mogul filem untuk taktik pertahanannya, memberi amaran kepadanya “masa”.

Dia mengeluarkan kenyataan itu: “Harvey Weinstein dan syarikatnya terus melakukan apa yang selalu mereka lakukan yang mengambil sesuatu daripada konteks dan menggunakannya untuk keuntungan mereka sendiri.

“Ini adalah apa yang dilakukan oleh pemangsa, dan ia mesti berhenti. Untuk rekod, semasa saya tidak menjadi mangsa secara peribadi oleh Harvey Weinstein, saya berdiri di belakang wanita yang telah selamat dari penderaan yang dahsyat dan saya memuji mereka dengan menggunakan semua cara yang diperlukan untuk membawanya ke keadilan sama ada melalui tindakan jenayah atau sivil.

Sebagai tindak balas, Weinstein – yang menafikan semua tuduhan aktiviti seksual yang tidak konsensus – secara tidak langsung meminta maaf kepada Streep dan Lawrence kerana menggunakan nama dan deskripsi mereka dalam usaha untuk menghentikan tuntutan tindakan kelas terhadap dirinya sendiri.

Loading...