Eva Mendes menjelaskan mengapa dia membiarkan anaknya memakai “apa sahaja yang mereka mahu”

Rumah Mendes dan Gosling terdengar seperti banyak keseronokan, kerana Eva mendedahkan bahawa dia membiarkan dua anaknya memakai “apa sahaja yang mereka inginkan”, setiap kali mereka mahu – selagi mereka makan sayur-sayuran mereka.

Pelakon berusia 44 tahun itu, yang mempunyai dua gadis Esmeralda, empat, dan Amada, dua, dengan pelakon Ryan Gosling – mengatakan dia masih belajar ketika memberi pendedahan kepada ibu, tetapi tahu dia terpaksa memilih pertempuran dengan dua anak perempuannya dengan bijak.

“Terima kasih Tuhan tidak ada ceramah fesyen, tetapi saya biarkan mereka memakai apa sahaja yang mereka mahu,” kata bintang itu E! semasa meraikan The Eva Mendes Collection untuk New York & Company.

Eva Mendes and Ryan Gosling on the red carpet

Getty Images

“Mereka mempunyai hak … mereka mahu memakai jammies sepanjang hari atau jika mereka mahu pergi ke pakaian untuk pasaran, saya membiarkan mereka melakukan perkara itu.”

Beliau berkata, “Saya membiarkan mereka memenangi peperangan itu, itulah yang mudah, saya cuba memakan brokoli, yang saya mahu menang, mereka boleh memakai apa sahaja yang mereka mahu.”

Pelakon itu berkata bahawa ibu telah berubah cara dia berpakaian.

“Saya rasa saya tidak peduli kerana ia memberi keutamaan kepada semua perkara tetapi pada masa yang sama ia membuatkan saya lebih prihatin,” katanya..

“Walaupun saya mempunyai sedikit masa untuk berfikir tentang apa yang saya pakai untuk hari saya atau bagaimana untuk meletakkan sesuatu bersama, saya fikir ia lebih dalam arti walaupun saya tidak bersama anak-anak saya, saya selalu mewakili mereka Ia sentiasa di fikiran saya. “

Dia menambah: “Saya seorang ibu dan saya perlu bertindak dengan sewajarnya. Terdapat tekanan yang kuat yang saya rasa tetapi tekanan yang baik.”

Mendes dan Gosling lebih suka menjaga hubungan dan kehidupan keluarga mereka secara peribadi, walaupun Lost River bintang baru-baru ini mendedahkan bahawa gadis-gadis mereka sudah berbual bahasa Inggeris dan Sepanyol dwibahasa.

“Esmeralda kebanyakannya bercakap Spanglish sekarang,” kata Mendes Orang.

“Ia benar-benar comel, dia pasti dwibahasa, dan ia sangat penting bagi kita untuk memastikan bahawa dia bukan sahaja biasa dengan bahasa itu, tetapi juga dengan budaya.”

Loading...