Emilia Clarke membuat fitnah apabila dia bertemu dengan Duke of Cambridge – Emilia Clarke semasa bertemu dengan Prince William

Emilia Clarke in the July issue of Harper's Bazaar

Emilia Clarke memakai Christian Dior Haute Couture, gambar David Slijper

Emilia Clarke telah mendedahkan bahawa semua tidak pergi ke rancangan apabila dia bertemu dengan Duke of Cambridge di Istana Buckingham. The Game of Thrones aktres mengakui bahawa dia membuat sedikit kesalahan kerana dia begitu gugup.

“Ini satu perkara yang menakutkan yang akan pergi ke istana,” katanya pada penampilan Malam lewat dengan Seth Meyers. “Ada perkara yang … semuanya.”

“Saya hanya bersantai dan mereka berkata, ‘Putera William akan datang,’ jadi saya suka, ‘Oh cool, great’. Saya sangat santai dan semuanya akan menjadi baik. ‘t balik punggung kamu,’ jadi saya suka, ‘Jangan risau,’ dan mereka berkata: ‘Anda harus memanggilnya sebagai Yang Mulia, kemudian selepas itu anda boleh memanggilnya Putera William dan ada banyak formaliti yang anda perlukan jenis mematuhi. ‘”

gambar

Getty Images

Clarke terus menjelaskan bahawa dia begitu gugup sehingga dia benar-benar merosakkan walaupun peraturan pertama menyebut namanya dengan betul.

“Apa pun sebabnya, mungkin kerana saya sangat takut, saya tidak boleh keluar dari ‘Duli Yang Teramat Mulia’, jadi ia seperti ‘ra … ra …’, itu semua saya berjaya.”

Walaupun demikian, Clarke bercanda bahawa dia terkejut tidak dijemput untuk perkahwinan diraja.

“Saya benar-benar tidak bersuami di majlis perkahwinan diraja, tetapi saya rasa saya benar-benar sepatutnya berada di dalam semangat.”

Loading...