David dan Victoria Beckham Menutupi Khabar Khabar Perceraian – Beckhams Tidak Mendapat Perceraian

The Beckhams tidak mendapat perceraian, walaupun khabar angin melancarkan media sosial hari ini. Seorang wakil Victoria Beckham menutup gosip tersebut Harper BAZAAR UK, berkata, “Ini tidak masuk akal.” Seorang wakil untuk David Beckham turut menafikan khabar angin.

“Tidak ada kenyataan yang perlu, tidak ada perceraian,” kata jurucakap pasangan itu Matahari, memanggil spekulasi “berita media sosial palsu.” “Ini semua sangat pelik dan membazir masa yang memalukan,” tambahnya.

The Beckhams telah berkahwin selama 18 tahun selepas mengikat simpulan pada bulan Julai 1999 dalam upacara mewah di sebuah istana di Ireland. Mereka berkongsi empat anak bersama: Brooklyn, 19, Romeo, 15, Cruz, 13, dan Harper, 6.

Pasangan itu akhirnya dilihat bersama di perkahwinan raja Putera Harry dan Meghan Markle pada 19 Mei di Windsor Castle. “Ia hanya hari yang terbaik,” pereka fesyen dan bekas Spice Girl sebelum ini berkata mengenai acara besar itu.

gambar

Getty Images

Hanya pagi ini, Victoria berkongsi nota manis kepada David di Instagram, mengatakan dia merindukannya. “Morning cuddles x So much love ���� Kami suka dan miss you @David Beckham ������,,, “” “” “” “” “” “”,,,,,,,,,,,,,,,,,,, with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with with.

Lihat siaran ini di Instagram

Morning cuddles x So much love ���� We love and miss you @davidbeckham

Satu jawatan yang dikongsi oleh Victoria Beckham (@victoriabeckham) pada

Sebenarnya, kedua-dua Beckhams adalah tepat untuk berkongsi momen-momen keluarga yang penuh kasih sayang di Instagram, dari acara bersama dan percutian untuk turun waktu di rumah.

Lihat siaran ini di Instagram

Selamat Hari Ibu kepada mumia yang luar biasa untuk sekelompok kecil yang cantik ini ❤️❤️❤️❤️ @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven @victoriabeckham

Satu jawatan yang dikongsi oleh David Beckham (@davidbeckham) pada

Lihat siaran ini di Instagram

Love u so much @davidbeckham x Thank you for making my birthday so special x The perfect day !! Semua 6 daripada kami bersama x mencium x ✨✨✨✨✨

Satu jawatan yang dikongsi oleh Victoria Beckham (@victoriabeckham) pada

Victoria dan David bertemu di lounge Manchester United, dan dia menggambarkannya sebagai “cinta pada pandangan pertama” dalam surat terbuka kepada dirinya yang lebih muda pada tahun 2016. Perancang itu menyatakan bahawa Beckham berdiri bersama keluarganya sementara rakan sepasukannya minum di bar, yang mengingatkannya tentang hubungan dekat dengan keluarganya sendiri. Dia menambah bahawa David kemudian meminta nombornya tiket pesawat London-to-Manchester-yang masih ada.

David mengiktiraf perkahwinan mereka yang lama untuk memiliki “unit keluarga yang kuat,” katanya kepada BBC dalam wawancara radio 2016. “Sudah tentu anda membuat kesilapan, dan kita semua tahu bahawa perkahwinan adalah sukar pada masa-masa, ia adalah tentang bekerja melalui itu,” kata bintang atlet itu. “Kami telah menentang masa yang sukar, tetapi kami saling mengenali antara satu dengan yang lain daripada yang diketahui oleh kami, dan kami bercakap.”

Dia menambah, “Adakah kita tetap bersama kerana ia adalah jenama? Sudah tentu tidak, kita tetap bersama kerana kita saling mencintai dan kerana kita mempunyai empat orang anak yang luar biasa.”

Sejak menghubungkannya pada tahun 90-an, Beckhams telah dikenali kerana meniru seni gaya pasangan, dari kulit yang berpadanan dengan kasut kepada kasut perkahwinan yang berharga diraja. Lihat kembali pada saat-saat sartorial bersama mereka yang terbaik di bawah.

Loading...