Chris Pratt & Anna Faris ‘Penampilan Akhir Bersama Buktikan Mereka Komited untuk Keluarga mereka – Anna Faris Chris Pratt Foto Akhir Bersama

Pemisahan Chris Pratt dan Anna Faris telah mengejutkan peminat di seluruh dunia. Walaupun Internet tidak menepati dengan baik dengan berita bahawa salah satu daripada pasangan tercinta Hollywood tidak lagi, penampilan akhir Pratt dan Faris bersama-sama membuat jelas bahawa mereka komited kepada keluarga mereka.

Pratt dan Faris telah berkahwin selama lapan tahun, dan berkongsi seorang anak lelaki, Jack berusia empat tahun. Seperti yang dikatakan pasangan itu dalam kenyataan bersama mereka yang hampir sama: “Kami berusaha keras untuk jangka masa yang panjang, dan kami sangat kecewa. Anak kami mempunyai dua orang ibu bapa yang sangat menyayanginya dan kerana itu kami ingin menjaga keadaan ini sebagai persendirian mungkin bergerak ke hadapan. ”

Berikut adalah beberapa gambar keluarga terbaru, yang membuktikan bahawa Pratt dan Faris komited untuk membesarkan anak mereka bersama.

23 Julai 2017

Anna Faris at The Emoji Movie premiere with son Jack

Getty ImagesJason LaVeris / FilmMagic

Faris menghadiri majlis perdana Filem Emoji dengan anaknya Jack.

30 Mei 2017

Anna Faris writes message to Chris Pratt and son Jack

AKM-GSIJKING / BACKGRID

Anna Faris writes message to Chris Pratt and son Jack

AKM-GSIJKING / BACKGRID

Anna ditangkap menulis mesej kapur di kaki lima yang membaca, “Saya hati Jack dan Chris.” Dia berada di set filem barunya Terlampau di Vancouver pada masa itu.

14 Mei 2017

Lihat siaran ini di Instagram

Ciuman Hari Ibu yang besar dan pelukan melintasi kolam ke isteri sayang saya @annafaris dan budak manis kami. Saya sangat merindui anda. Saya sayang awak. Oleh kerana perspektif yang dipaksa dalam gambar ini, Jack kelihatan lebih besar daripada Anna. Betapa cantiknya mereka !? Dan juga azaleas! Taman Richmond dalam mekar penuh. #selamat Hari Ibu

Siaran yang dikongsi oleh chris pratt (@prattprattpratt) pada

Pratt menyampaikan penghormatan Hari Ibu kepada isteri Faris, dan berkata, “Ciuman Hari Ibu yang besar dan pelukan di seberang kolam itu kepada isteri sayang saya @annafaris dan anak manis kita. Saya sangat merindui anda. Saya suka awak. “

5 Mei 2017

Lihat siaran ini di Instagram

Jawatan yang dikongsi oleh Anna Faris (@annafaris) pada

Faris berkongsi foto suaminya dan anaknya di Instagram, yang menunjukkan Jack menemui ayahnya dalam sebuah Penjaga Galaxy: Vol. 2 poster.

21 April 2017

Pelakon Chris Pratt, wife Anna Faris and son Jack Pratt attend the ceremony honoring Chris Pratt with a star on the Hollywood Walk of Fame on April 21, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Getty ImagesAxelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

Pasangan mantan menghadiri upacara menghormati Pratt dengan bintang di Hollywood Walk of Fame. Anak lelaki Jack ditugaskan bersama ibu bapanya semasa pembukaan.

11 April 2017

Lihat siaran ini di Instagram

Ahhhhh-santai selepas #whatsmysnack @prattprattpratt dengan anak lanun kami

Jawatan yang dikongsi oleh Anna Faris (@annafaris) pada

Faris berkongsi snek Pratt “dengan anak lanun kami” kembali pada bulan April.

Loading...