Lady Gaga adalah yang pertama memakai koleksi Céline Hedi Slimane

Lady Gaga adalah selebriti pertama yang memakai koleksi sulung Hedi Slimane untuk Céline. Bintang itu – yang juga penyokong kerja pereka di Saint Laurent – dilihat di Paris minggu ini membawa beg kulit hitam dengan perkakasan emas yang memaparkan logo jenama itu.

Penghias Gaga, Tom Erebout, mengesahkan bahawa reka bentuk itu oleh Slimane untuk Céline. Penyanyi itu mengetuai beg itu pada awalnya dengan parit Alaia vintaj pada 29 Ogos, memancarkan kelebihan dominatrix. Pada 30 Ogos, dia memakai kepingan itu dengan gaun midi bodycon orange, pengilang Ray-Ban dan pengadilan hitam Jimmy Choo. Rambut platinumnya ditumpuk tinggi di kepalanya, memberikan suasana glamor lama Hollywood.

“Dia menyerahkan beg itu dan ia adalah yang pertama dari koleksi barunya,” kata Eerebout Perniagaan Fesyen. “Lady Gaga sentiasa menyokong Hedi di Saint Laurent. Mereka benar-benar kawan rapat dan mereka sejak dia memotretnya Monster Fame penutup album. “

Sesungguhnya, Gaga adalah yang pertama memakai koleksi sulung Saint Laurent pada tahun 2012, dan yang pertama memakai tawaran couture terakhirnya pada tahun 2016. Perlindungan beliau adalah satu langkah kecil dari Slimane. Dia berkongsi dua gambar beg itu, termasuk rapat, di Instagram kepada 29.1 juta pengikutnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lady Gaga (@ladygaga) pada

Lihat siaran ini di Instagram

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lady Gaga (@ladygaga) pada

Dia memastikan bahawa paparazzi diberi pandangan yang baik pada item itu, memegangnya di hadapannya semasa dia meninggalkan hotel Parisnya, walaupun – agak tidak wajar – memegangnya ketika dia melangkah masuk ke dalam kereta.

gambar

Getty Images

gambar

Getty Images

gambar

Getty Images

Sehingga kini koleksi debut yang sangat dinanti-nantikan untuk Céline telah disimpan rahsia. Pereka yang memecah belah itu dinamakan pengganti Phoebe Philo pada jenama pada Januari tahun ini, berikutan dia keluar pada bulan Disember.

Slimane telah mengumumkan bahawa dia akan memperkenalkan pakaian lelaki dan couture sebagai sebahagian daripada wawasannya untuk label mewah. Koleksi penuh siap sedia untuk pertama kali akan diumumkan pada minggu fesyen Paris pada 28 September.

Loading...

Lady Gaga adalah yang pertama memakai koleksi debut Céline Hedi Slimane

Lady Gaga adalah selebriti pertama yang memakai koleksi debut Hedi Slimane untuk Céline. Bintang – yang juga pendukung karya desainer di Saint Laurent – terlihat di Paris minggu ini membawa tas kulit hitam dengan perangkat keras emas menampilkan logo merek.

Stylist Gaga, Tom Erebout, menegaskan bahwa desain itu oleh Slimane untuk Céline. Penyanyi itu bekerja sama tas pada awalnya dengan parit Alaia vintage pada 29 Agustus, memancarkan tepi dominatrix. Pada tanggal 30 Agustus, ia mengenakan pakaian dengan gaun oranye bodycon midi, penerbang Ray-Ban dan pengadilan hitam Jimmy Choo. Rambut platinumnya menumpuk tinggi di kepalanya, memberi udara glamor Hollywood tua.

“Dia memberinya tas itu dan itu yang pertama dari koleksi barunya,” kata Eerebout Bisnis Fashion. “Lady Gaga selalu mendukung Hedi di Saint Laurent. Mereka benar-benar teman dekat dan mereka sudah sejak dia memotretnya Monster yang terkenal sampul album. “

Memang, Gaga adalah yang pertama memakai debut koleksi Laurel dari Slimane pada tahun 2012, dan yang pertama mengenakan kostum couture terakhirnya di tahun 2016. Dukungannya adalah langkah cerdik dari Slimane. Dia berbagi dua gambar tas, termasuk foto close-up, di Instagram kepada 29,1 juta pengikutnya.

Lihat posting ini di Instagram

Sebuah pos yang dibagikan oleh Lady Gaga (@ladygaga) di

Lihat posting ini di Instagram

Sebuah pos yang dibagikan oleh Lady Gaga (@ladygaga) di

Dia memastikan bahwa paparazzi diberi pandangan yang baik pada item, memegangnya di depannya saat dia meninggalkan hotelnya di Paris, bahkan – agak tidak wajar – memegangnya saat dia melangkah ke dalam mobilnya..

gambar

Getty Images

gambar

Getty Images

gambar

Getty Images

Hingga kini, koleksi debut Slimane yang sangat diantisipasi untuk Céline telah dirahasiakan. Desainer yang memecah belah dinobatkan sebagai penerus Phoebe Philo pada bulan Januari tahun ini, setelah keluar pada bulan Desember.

Slimane telah mengumumkan bahwa ia akan memperkenalkan pakaian pria dan couture sebagai bagian dari visinya untuk label mewah. Koleksi full-to-wear pertamanya akan diresmikan selama Pekan Mode Paris pada 28 September.

Loading...