Kaley Cuoco bevestigt betrokkenheid bij Karl Cook in een tranen video op Instagram – Kaley Cuoco en Karl Cook zijn verloofd

Kaley Cuoco onthulde dat ze verloofd is met vriend Karl Cook na het delen van een betraande video op Instagram.

In de clip, De oerknaltheorie ster wordt gezien als geschokt en gelukkig als ze aankondigt: “We zijn verloofd!” door snikken. Nadat Cook haar eraan herinnert dat ze haar voorstel nog niet heeft geaccepteerd, antwoordt de actrice snel: “Ja, ik zeg ja, ik zeg ja!”

Sam Smith’s “Like I Can” is op de achtergrond te horen, evenals het gejuich van anderen – vermoedelijk vrienden en familie die ook aanwezig waren voor het romantische moment. Cook voorgesteld op donderdag (30 november), de 32ste verjaardag van de actrice.

“Nog steeds huilend”, schreef ze in het bijschrift naast de post. “Elk deel van deze nacht is magisch, net zoals jij @mrtancook, ik houd altijd van jou!”

Cuoco ontmoette professionele Paardensport Kok twee jaar geleden na het verlijmen van hun wederzijdse liefde voor paarden.

Kaley Cuoco and Karl Cook engaged

Getty Images

De 26-jarige deelde een close-upfoto van de peergesneden Nadis Diamonds-ring op zijn Instagram-feed.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben zo heel blij. Bedankt @nadis_diamonds voor het maken van de beste bel die ik had kunnen hopen. Absoluut fantastisch. Dank u dank u

Een bericht gedeeld door Karl Cook (@mrtankcook)

“Ik ben zo heel blij”, schreef hij. “Dank je @nadis_diamonds voor het maken van de beste ring waar ik op kon hopen. Absoluut fantastisch. Dank u dank u.”

Hij deelde ook een zoete video van het paar dat danste nadat ze ja zei.

Bekijk dit bericht op Instagram

In het leven is er niets zoiets als dansen als je verloofd bent. De puurheid en gratie van het moment zijn onverklaarbaar, het is echt alsof het leven een ballon is die op de meest vloeiende zephyr stuitert. Honing; alles wat ik wil is om een ​​ballon te zijn die samen stuitert, dobbert en door het leven stroomt. Jij bent mijn alles @normancook

Een bericht gedeeld door Karl Cook (@mrtankcook)

Eerder op de dag, deelde Cook een foto van zichzelf en Cuoco-winkelen in Target – de actrice keek niet onder de indruk terwijl hij haar een grap verlovingsring voorstelde. Ze wist niet dat ze later die avond de echte deal zou krijgen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Op mijn liefdes verjaardag heb ik haar alles gekregen wat ze altijd al wilde hebben …. nu te oordelen naar haar gezicht misschien niet, het is de gedachte die telt …

Een bericht gedeeld door Karl Cook (@mrtankcook)

Cuoco, die dit jaar door Forbes de op één na meest verdienende tv-actrice ter wereld werd genoemd, was eerder getrouwd met tennisspeelster Ryan Sweeting; het paar heeft afgelopen mei hun scheiding afgerond.

Loading...