Bazar mencintai: Tiffany & Co. Cincin Stack Gula

Kami sentiasa mencari bahagian peralihan sempurna untuk perubahan musim – dan cara yang lebih baik untuk merangkul kegemaran musim panas untuk pastel cantik dan trend musim luruh untuk bertempur warna daripada untuk melabur dalam cincin kenyataan berbilang warna … atau dua … atau tiga?

Koleksi Tumpahan Gula baru Paloma Picasso untuk Tiffany & Co memaparkan palet gula-gula berwarna almond yang berwarna abu-abu, batu nilam biru dan merah jambu, kuarza meningkat dan topaz biru – semuanya telah dipotong tangan, untuk menjamin setiap warna semulajadi batu yang cemerlang bersinar melalui, dan direka dengan tetapan kontur khas untuk selesa bersarang bersama apabila ditumpuk.

Terdapat dua saiz yang berbeza, kami akan bereksperimen dengan warna-warna yang tidak konvensional termasuk merah jambu dan kuning yang bertenaga – hit di catwalk di Dior, Gucci dan Rochas. Dan untuk sekelompok kekacauan nuisihkan, ambil satu dalam setiap warna dan muatkan mereka untuk mencipta ilusi satu cincin besar yang memuatkan pernyataan yang sangat kuat. Sangat glamor, sangat Paloma Picasso.

Paloma Picasso Sugar Stacks boleh didapati di kedai Tiffany & Co. pilih di seluruh dunia, lawatan tiffany.co.uk untuk mencari stokis terdekat anda.

***
PERJALANAN LEBIH

Cara memakai: barang kemas kostum
Inspirasi cincin pertunangan A-senarai
30 cincin pertunangan terbaik

Loading...